LVI-materiaalit

Myymme ja toimitamme Teille kaikki LVI-materiaalit suoraan tukusta työmaalle. Pienten yleiskulujen ansiosta pystymme myymään tarvikkeet edullisesti.

Tilaamalla koko rakennuksesi LVI-tarvikkeet meiltä varmistat sen, ettet joudu käyttämään paljon aikaa tavaroiden metsästämiseen ja saat tuoteet varmasti päivän hintaan. Tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaan yleensä kolmessa erässä. Osa tuotteista tulee suoraan tehdastoimituksina.

Meidän kautta saatte myös maalämpö- ja poistoilmalämpöpumput sekä niiden asennukset. Lämpö- ja porakaivot sekä lattialämmitys hoituvat yhteistyökumppaniemme kautta.

LVI-tuotteille on annettu LVI-numerot. Katsomalla numerot esim. hanoista, suihkukaapeista jne esim. internetissä valmistajien kotisivuilta tai rautakaupoista saat meiltä vastaavan tarjouksen nopeasti. Voit myös laatia listan kansankielisesti ja laskemme tarjouksen sen perusteella.

Meillä on suorat nettiyhteydet tukkuliikkeiden hintoihin ja varastoihin. Kuljetus tapahtuu tehokkaasti ja edullisestu tukkuliikkeiden omilla jakeluautoilla tai heidän sopimushinnoilla.

Pienet materiaalitäydennykset hoituu huoltoautollamme ja samalla voidaan tehdä LVI-töitä tai säätöjä.

Rakentajan kannattaa tilata LVI-materiaalit toimittajalta, joka ymmärtää alan vaatimuksien päälle ja jolta saa apuja tarvittaessa myös suunnittelun, valvonnan, asennuskien ja testauksien suhteen.

Hyödynnä tilaisuuttasi hoitaa LVI-toimitusta yhden yhteistyökumppanin kanssa!