Täyden palvelun LVI-talo omakotitalo- ja muille pienrakentajille.

Toimialueenamme on koko Varsinais-Suomi ja tarvikemyyntiä teemme lähimmästä tukkuliikkeestäsi suoraan työmaallenne koko Suomessa.

Helpota omaa rooliasi ja pidä kustannukset kurissa tilaamalla koko LVI-paketti pienrakentamiseen erikoistuneelta perheyritykseltä. Toimimme omakotitalossa ilman suurempia varastoja ilman yleiskuluhenkilöitä tai toimitilakuluja. Meillä jokainen tekee työtä suunnittelusta viemärien nuohoukseen eikä ole päälliköitä eikä kravatteja. Pystymme tarjoamaan laadukkaat alan tuotteet kilpailukykyisesti ja suoraan tukkuliikkeiltä työmaalle. Anna meille tarvikelistat, niin saat tarjouksen nopeasti.

Kehitämme jatkuvasti alan tuotteita ja pyrimme tuomaan lähitulevaisuudessa uuden tuoteperheen parantamaan sinunkin kotisi olosuhteita, säästämään luontoa ja pienentämään lämmityskuluja.

Käytössämme on nykyaikaisimmat ohjelmistot suunnitteluun ja valvontaan sekä tarjouslaskentaan sekä työkalut asennuksiin ja autotallissamme valmistuu erikoiskanavistot ja laatikot esim. poikkeuksellisen ahtaisiin tiloihin. Meillä on hyväkuntoiset mittalaitteet ilmamäärien säätöön ja vesipuolen painekokeiden pitämiseen.

Omaamme LVI-alan kokemusta 60-luvulta asti. Toimimme jo toisessa polvessa ja käytämme nykyaikaisimpia ohjelmistoja ja työkaluja. Olemme hakeneet korkeimmat pätevyydet kvv- ja iv-työnjohtotehtäviin (FISE/SuLVI a-luokat). Omaamme kokemusta lukuisista erilaisista projekteista ja asiantuntemuksellamme pystymme varmasti helpottamaan sinunkin rakennusprojektiasi.

Emme tee nettikauppaa tai harrasta postimyyntiä. Luotamme vanhanaikaiseen henkilökohtaiseen kontaktiin.

Toistaiseksi LVI-asennuksia ehdimme tekemään vain kohteissa, missä on myös meidän kvv- ja iv-työnjohto sekä LVI-materiaalitoimitukset. LVI-hälytyksiä tai pikkutöitä vastaanotamme vain vanhoilta asiakkailtamme. Asennustarjouksia emme ehdi antaa, asennukset ovat aina tuntitöitä. Materiaaleista annamme kiinteähintaiset tarjoukset toimittamanne luettelon mukaisesti.